Villkor

Jag som skapar kontot är 18 år eller äldre. Samtliga personer som kommer att använda kontot är antingen över 18 år eller gör det med målsmans godkännande.

Vi kommer att spara ditt användarnamn för att hålla koll vilka klasser du relaterar till.

Vi sparar ditt namn i databasen för att ge dig en mer personlig och bättre upplevelse. Det kan också komma att användas i meddelande till studenter i din(a) klass(er) och/eller deras föräldrar och andra användare kopplat till din klass.

Vi sparar din e-postadress så att du kan återställa ditt lösenord om du skulle råka glömma det. Vi kan även i framtiden komma att använda det för att skicka ut information om uppdateringar på denna sida, som svars-adress för meddelande till användare kopplade till dina klasser. Vi reserverar oss även rätten att eventuellt skicka ut information om övriga utbildningsprodukter från oss. Vi kommer INTE att under några omständigheter överlåta din e-postadress till utomstående.

Vi sparar information om all aktivitet på sidan. Detta gör vi av flera anledningar. Informationen kommer att användas till att skräddarsy upplevelsen på sidan. Möjligen kommer vi också använda informationen för att förbättra sidan och kanske även i forskningssyften. I de senaste två fallen kommer informationen att behandlas i anonymiserad form.

Alla | Ingen

Skapa konto

Valfritt, kommer inte vara kopplat till ditt konto.

Lägg till Surven till din hemskärm!

När du lägger till Surven till din hemskärm, skapas en PWA (Progressiv Webb-App). Det är alltså ingen riktig app men fungerar på samma sätt. Du slipper alltså använda webbläsaren och skriva in adressen för denna hemsida varje gång.
Lägg till
Stäng